Musea Antwerpen

Musea Antwerpen

Ga jij op vakantie of een weekendje weg naar Antwerpen? Dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je hier leuke dingen kunt doen. Een van de leukste dingen die je in Antwerpen kunt doen is het bezoeken van diverse museums. Om je hier een goed beeld van te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de verschillende musea die actief zijn in Antwerpen. Hierdoor heb je een globaal beeld van de mogelijkheden en kun je direct beginnen met het plannen van deze leuke bezichtigen. Daarnaast is het ook goed om te benoemen dat je altijd contact met ons op kunt nemen. Wij helpen je ook graag verder bij het maken van de juiste keuzes zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan, want dat is natuurlijk niet wat je wilt.

Museum aan de stroom

Als we kijken naar museum aan de stroom is deze gelegen op een eilandje dat in de buurt van de havenbuurt ligt. Hierbij is een zeer uitgebreide collectie objecten tentoongesteld die je kunt vinden tussen de 3de en 8ste verdieping. Hierbij is er ook tijdelijk een 100x Congo waar veel details over het koloniaal verleden is verzameld van België. Het is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Hierbij is het goed om te benoemen dat het zeker twee uur duurt om alles te kunnen zien in een redelijk tempo. Daarnaast is het ook nog goed om te vermelden dat het mogelijk is om naar de 10de verdieping te gaan. Op de 10de verdieping heb je een prachtig uitzicht op Antwerpen en de omgeving wat natuurlijk wel als spectaculair valt te beschouwen. Kortom, als je in Antwerpen op bezoek bent is het zeker aan te raden om eens naar museum aan de stroom te gaan voor een bezichtiging en een prachtig uitzicht over Antwerpen.

Chocolate-Nation-museum-icons

Chocolate nation

Als je van chocolade houdt is het zeker aan te raden om eens naar de Chocolate nation te gaan. Hier kun je namelijk heerlijk genieten van divers chocolade en dat is natuurlijk erg prettig en zeker smakelijk. Veel mensen die hier zijn geweest hebben het dan ook ervaren als een heerlijk uitstapje en om deze reden is het zeker aan te raden om hier naar toe te gaan. Hou je niet van chocolade, dan is het natuurlijk niet leuk om alles te gaan proeven. Echter, beschrijven mensen het als een Disney uitstapje waardoor je zonder de lust van Chocolade hier ook zeker terecht kunt.

MEER TE WETEN KOMEN

Restaurants
Belgische keuken